Sunday, February 20, 2011

Rezeki Berganda

Hari main kat biasa je. Pukul 8 tolak dari rumah, sampai laman kul 8.30pagi. Cari port ari tuh, tengok ada 2 india dok pasang doh. Beredar dari situ cari port lain pulak.

Try laman yang tak pernah main, sempadan ngan kg org asli pulak. Dengar kukur kasar pulak. Turunkan BT, sejuk sangat kot BH tak mau kokok sangat. Pikat ayam jerit dalam bag. Ada 2, 3 ekor sahut kiri kanan. Angkat BT terus main ayam la pulak.

Masuk sampai ke hujung lorong, pasang pikat, Pikat wat kijo po biasa, lebih kurang 15 minit baru menepuk kat sebelah lorong, pikat apalagi, wat kijo dio sampai AH tu muncul kat depan nya. AH tu celir racik pulak, berketak dan belah.......aku pun tuip le pipit. Dia mai balik terus terkam dan belaga. Sekali sepak dah sangkut. Game over.

Masukkan kat bag dan terus pasang selang 3 lorong le pulak, yang ni lebih kurang 20 minit baru sampai, terus terkam ke pikat, game over jugak, Adik beradik rasanya, taji sama panjang bulu sama, tapi yang kemudian tu kat badan dia banyak peluru penabur senapang patah.

Pukul sebelas balik. 2 laman je main.

10 comments:

Azmi bin Abdullah said...

akhir2 nih pok su double sokmo, ado gapo2 ko?

Geng Mikat Klang said...

rezeki je mie, x dok gapo eh...hehehe

Zul said...

LAUKKKKKKKKKKKKK
TAHNIAH

CHILI DE' NGUKU said...

tapau double tu....tahniah...

Terkukur power said...

tahniah....

Keong said...

boleh upload suara pipit tu ?

Geng Mikat Klang said...

Tq Zul, Cikgu Nizal, TP.

Keong, nak kena rakam dulu tu, mau masuk studio dulu, bunyi cam ayam betina gatal tu. Nanti saya usahakan.

Arie ( Black ) said...

bermiyak lah muncung...tapau 2ekor lagi tu..hebat lu bro..

Geng Mikat Klang said...

Bro arie,

rezeki je tu. tq

mart lae said...

perghhhhhh.....